player-img

JUCATOR

Joakim Mæhle

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Danemarca
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
Fundaș dreapta
ÎNĂLȚIME
1.85
ECHIPĂ
Werder Bremen
PICIOR
DREPT


banner

Despre Joakim Mæhle

Joakim Mæhle este un fotbalist danez născut pe 20 mai 1997, cunoscut pentru abilitățile sale ca fundaș dreapta și pentru viteza sa impresionantă pe teren. El și-a început cariera în fotbal la nivel de juniori în cluburile din Danemarca, demonstrându-și rapid potențialul în teren.

Mæhle și-a făcut debutul la nivel de seniori la clubul danez AaB, unde a strălucit cu jocul său ofensiv și abilitățile sale tehnice. Performanțele sale remarcabile l-au adus în atenția cluburilor de top din Europa, iar în 2017, el a semnat cu echipa belgiană KRC Genk.

La Genk, Mæhle și-a continuat ascensiunea și a devenit unul dintre cei mai căutați fundași dreapta din Europa. El este apreciat pentru viteza sa de execuție, abilitatea de a urca în atac și pentru capacitatea sa de a furniza assist-uri decisive.

Pe plan internațional, Joakim Mæhle a fost convocat în mai multe ocazii la echipa națională a Danemarcei. El a avut o contribuție semnificativă la parcursul echipei daneze în diverse competiții internaționale, inclusiv la Campionatul European, unde a fost unul dintre jucătorii-cheie ai echipei.

Mæhle este privit ca unul dintre cei mai promițători fundași dreapta din Europa și este adesea menționat ca un jucător cu un potențial imens în lumea fotbalului.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11