player-img

JUCATOR

Joachim Andersen

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Danemarca
VÂRSTĂ
28
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.92
ECHIPĂ
Crystal Palace
PICIOR
DREPT


banner

Despre Joachim Andersen

Joachim Andersen este un fotbalist danez născut pe 31 mai 1996, cunoscut pentru abilitățile sale ca fundaș central și pentru liderul său în teren. El și-a început cariera în fotbal la nivel de juniori în diverse cluburi daneze, înainte de a face pasul către fotbalul de seniori.

Andersen și-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai promițători fundași din Europa în timpul perioadei sale la clubul danez FC Twente. Performanțele sale impresionante au atras atenția cluburilor de top din Europa, iar în 2017, el a semnat cu echipa italiană Sampdoria.

La Sampdoria, Andersen și-a continuat evoluția și a devenit un element central al apărării echipei. El este apreciat pentru inteligența sa în teren, capacitățile sale tehnice și capacitatea de a citi jocul. Stilul său de joc agresiv și capacitatea de a împiedica atacurile adverse l-au făcut unul dintre cei mai căutați fundași din Serie A.

În plus față de cariera sa la club, Joachim Andersen a fost convocat și la echipa națională a Danemarcei, unde a contribuit la diversele campanii ale echipei în competițiile internaționale.

Acești trei jucători danezi demonstrează talentul și potențialul fotbalistic din țara nordică și sunt apreciați atât la nivel internațional, cât și la nivelul ligilor lor de club.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11