player-img

JUCATOR

Jérémy Doku

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Belgia
VÂRSTĂ
22
POZIȚIE
Mijlocaș / aripă stânga
ÎNĂLȚIME
1.73
ECHIPĂ
Manchester City
PICIOR
DREPT


banner

Despre Jérémy Doku

Jérémy Doku este un fotbalist belgian născut pe 27 mai 2002 în Antwerpen, Belgia. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca atacant și pentru viteza sa uimitoare pe teren.

Doku și-a început cariera la academia de tineret a clubului belgian Anderlecht, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai promițători tineri atacanți din Belgia. Ulterior, a fost promovat la echipa principală a lui Anderlecht și a reușit să-și facă loc în primul unsprezece.

Cu Anderlecht, Doku a reușit să-și consolideze reputația ca unul dintre cei mai talentați atacanți din Belgia. Viteza sa extraordinară, abilitățile sale tehnice remarcabile și capacitatea sa de a dribla adversarii l-au făcut un jucător periculos pentru orice apărare adversă.

În prezent, Doku continuă să-și dezvolte cariera și este urmărit cu atenție de cluburile de top din Europa pentru a vedea cum își va evolua jocul și pentru a vedea dacă va putea să-și aducă contribuția la echipa națională belgiană în viitor.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12