player-img

JUCATOR

Jemal Tabidze

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Georgia
VÂRSTĂ
28
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.87
ECHIPĂ
Panetolikos
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Jemal Tabidze

Jemal Tabidze este un fotbalist georgian născut pe 25 aprilie 1999, cunoscut pentru versatilitatea sa și abilitățile sale ca fundaș lateral dreapta sau mijlocaș dreapta. A debutat pentru echipa națională de seniori a Georgiei și a fost un jucător de bază în campionatele locale și internaționale.

Tabidze și-a început cariera la clubul georgian Dinamo Tbilisi, unde și-a făcut rapid un nume datorită contribuțiilor sale la echipă. A fost remarcat pentru viteza sa pe flanc, abilitatea de a centra precis și pentru implicarea sa în fazele ofensive și defensive ale jocului. Aceste calități l-au propulsat în atenția cluburilor din Europa.

Transferul său la clubul belgian KV Mechelen a reprezentat un pas important în cariera sa. Aici, a avut ocazia să-și demonstreze calitățile într-un campionat competitiv și să-și continue dezvoltarea ca jucător. Tabidze s-a remarcat prin prestații constante și a devenit unul dintre jucătorii de bază ai echipei.

Cu o carieră în continuă ascensiune, Jemal Tabidze este privit ca unul dintre cei mai promițători fotbaliști georgieni ai momentului. Abilitățile sale tehnice, voința de a reuși și determinarea de a evolua continuu îl fac un jucător de urmărit în anii următori.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11