player-img

JUCATOR

Jasir Asani

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Abania
VÂRSTĂ
29
POZIȚIE
mijlocaș / aripă dreapta
ÎNĂLȚIME
1.75
ECHIPĂ
Gwanju
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Jasir Asani

Jasir Asani este un fotbalist albanez născut pe 19 mai 1995, în Skopje, Macedonia de Nord. Joacă pe postul de extremă și este cunoscut pentru viteza, tehnica și capacitatea sa de a crea ocazii de gol. Asani și-a început cariera la echipa locală FK Vardar, unde a avut primele sale apariții în fotbalul profesionist.

Performanțele sale impresionante la Vardar i-au adus un transfer la Partizani Tirana, unul dintre cele mai mari cluburi din Albania. La Partizani, Asani a devenit rapid un jucător-cheie, contribuind la succesele echipei în campionatul intern. Stilul său de joc dinamic și abilitățile sale de dribling l-au făcut un jucător dificil de marcat pentru apărările adverse.

Pe plan internațional, Asani a fost convocat la echipa națională a Albaniei, unde a avut ocazia să-și demonstreze valoarea. Cu un joc plin de energie și creativitate, Asani este văzut ca un element crucial pentru viitorul echipei naționale. Continuând să-și dezvolte abilitățile și să performeze la un nivel înalt, Jasir Asani promite să fie un jucător de referință pentru Albania în anii ce vor urma.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11