player-img

JUCATOR

Jarrod Bowen

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Anglia
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
mijlocaș / aripă dreapta
ÎNĂLȚIME
1.75
ECHIPĂ
West Ham United
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Jarrod Bowen

Jarrod Bowen este un fotbalist englez născut pe 20 noiembrie 1996 în Leominster, Anglia. El evoluează pe postul de atacant sau de extremă și este cunoscut pentru viteza sa, pentru driblingul său agil și pentru capacitatea sa de a marca goluri.

Bowen și-a început cariera la clubul Hereford United și apoi s-a transferat la Hull City în 2014. Performanțele sale impresionante în EFL Championship l-au făcut rapid unul dintre cei mai căutați jucători tineri din Anglia.

Este apreciat pentru abilitățile sale în dribling și în finalizare, pentru modul său inteligent de a-și folosi viteza pentru a-și depăși adversarii și pentru capacitatea sa de a-și crea oportunități în atac. A fost unul dintre principalii marcatori pentru Hull City și a contribuit la multiplele lor succese.

Bowen a fost transferat la West Ham United în Premier League în 2020, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai talentați atacanți din ligă. Este considerat unul dintre cei mai promițători jucători englezi ai generației sale și este urmărit cu atenție de către antrenorii din naționala engleză.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11