player-img

JUCATOR

Jannik Vestergaard

logo competition
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Danemarc..
Danemarca
VÂRSTĂ
31
POZIȚIE
Fundaș c..
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.99
ECHIPĂ
Leiceste..
Leicester
PICIOR
AMBELE


Despre Jannik Vestergaard

Jannik Vestergaard este un fotbalist danez născut pe 3 august 1992, cunoscut pentru abilitățile sale ca fundaș central și pentru prezența sa impresionantă pe teren. El și-a început cariera în fotbal la nivel de juniori în cluburile daneze, înainte de a face pasul către fotbalul de seniori.

Vestergaard și-a făcut debutul la nivel de seniori la clubul danez Brøndby IF, unde și-a demonstrat rapid potențialul și talentul în apărare. Performanțele sale remarcabile l-au propulsat în atenția unor cluburi de top din Europa, iar în 2015, el a semnat cu echipa germană Werder Bremen.

La Werder Bremen, Vestergaard și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai solidi fundași centrali din Bundesliga. El este apreciat pentru statura sa impunătoare, abilitățile sale în jocul aerian și pentru capacitatea sa de a bloca atacurile adversarilor.

Vestergaard a jucat apoi pentru cluburi precum Borussia Mönchengladbach și Southampton, unde și-a demonstrat constant calitățile sale în apărare și a devenit unul dintre fundașii centrali de încredere în echipele sale.

Pe plan internațional, Jannik Vestergaard a fost un element stabil în echipa națională a Danemarcei. El a contribuit la multiple campanii la Campionatul Mondial FIFA și la Campionatul European, fiind unul dintre pilonii apărării echipei daneze.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+91.52
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+77.7
Câștigate
18
Pierdute
7