player-img

JUCATOR

Jan Vertonghen

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Belgia
VÂRSTĂ
37
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.89
ECHIPĂ
Anderlecht
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Jan Vertonghen

Jan Vertonghen este un fotbalist belgian născut pe 24 aprilie 1987 în Sint-Niklaas, Belgia. Este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști belgieni și este cunoscut pentru abilitățile sale ca fundaș central.

Vertonghen și-a început cariera la clubul belgian Ajax Amsterdam, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici a devenit unul dintre cei mai talentați tineri jucători din Europa și și-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai promițători fundași centrali din lume.

Cu Ajax, Vertonghen a câștigat numeroase trofee în Olanda și a reușit să atragă atenția cluburilor de top din Europa. În 2012, a fost transferat la clubul englez Tottenham Hotspur, unde și-a continuat evoluția sub îndrumarea unor antrenori de top.

Cu Tottenham, Vertonghen a devenit unul dintre cei mai apreciați fundași centrali din Premier League și a avut o contribuție importantă la eforturile echipei în campionatul englez și în competițiile europene. Abilitățile sale defensive solide, precum și capacitatea sa de a marca goluri, l-au făcut un jucător de bază pentru Tottenham.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11