player-img

JUCATOR

Jakub Moder

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Polonia
VÂRSTĂ
25
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.91
ECHIPĂ
Brighton
PICIOR
DREPT


banner

Despre Jakub Moder

Jakub Moder este un fotbalist polonez născut pe 7 aprilie 1999, care joacă pe postul de mijlocaș central sau mijlocaș defensiv. Este cunoscut pentru abilitățile sale fizice impresionante, pentru viziunea sa de joc și pentru capacitatea sa de a domina mijlocul terenului.

Moder și-a început cariera la clubul polonez Lech Poznań, unde și-a demonstrat calitățile remarcabile. Transferul său la Brighton & Hove Albion în 2021 a reprezentat o oportunitate de a evolua la un nivel mai înalt și de a-și demonstra abilitățile în Premier League.

La Brighton, Moder și-a continuat progresul și a devenit un jucător important pentru echipă. Este apreciat pentru angajamentul său în teren, pentru capacitatea sa de a recupera mingea și pentru distribuția precisă a acesteia.

Pe plan internațional, Moder a reprezentat Polonia la diverse categorii de vârstă și a fost convocat în echipa națională de seniori. Cu o carieră în continuă ascensiune și un potențial considerabil, Jakub Moder este un mijlocaș talentat și promițător, care este așteptat să ofere o contribuție semnificativă atât la nivel de club, cât și la nivel internațional.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19