player-img

JUCATOR

Jacob Rasmussen

logo competition
Powered By:
Unibet
flag
ȚARĂ
Danemarc..
Danemarca
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
Fundaș c..
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.90
ECHIPĂ
Brondby
Brondby
PICIOR
STÂNG


Despre Jacob Rasmussen

Jacob Rasmussen este un fotbalist danez născut pe 28 mai 1997, cunoscut pentru abilitățile sale ca fundaș central și pentru evoluția sa constantă în fotbalul european. El și-a început cariera în fotbal la nivel de juniori în cluburile daneze, înainte de a face pasul către fotbalul de seniori.

Rasmussen și-a făcut debutul la nivel de seniori la clubul danez AC Horsens, unde și-a demonstrat rapid potențialul și talentul în apărare. Performanțele sale remarcabile l-au propulsat în atenția unor cluburi mai mari din Europa, iar în 2018, el a semnat cu clubul italian Empoli.

La Empoli, Rasmussen și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația ca un fundaș central solid și disciplinat. El este apreciat pentru abilitățile sale în preluarea și distribuirea mingii, precum și pentru capacitatea sa de a anticipa mișcările adversarilor.

Rasmussen a jucat apoi pentru cluburi precum Fiorentina și Rosenborg, unde și-a demonstrat constant calitățile sale în apărare și a devenit unul dintre fundașii centrali de încredere în echipele sale.

Pe plan internațional, Jacob Rasmussen a fost convocat la echipa națională a Danemarcei și a avut o contribuție semnificativă la campaniile echipei la nivel internațional. El este privit ca unul dintre tinerii promițători din fotbalul danez și este recunoscut pentru devotamentul său față de sport și pentru ambiția sa de a-și continua evoluția.

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+54.5
Câștigate
13
Pierdute
6
3
Tudor Cosma
+52.32
Câștigate
37
Pierdute
19