player-img

JUCATOR

Jack Hendry

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Scoția
VÂRSTĂ
29
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.92
ECHIPĂ
Al-Ettifaq
PICIOR
DREPT


banner

Despre Jack Hendry

Jack Hendry este un fotbalist scoțian născut pe 7 mai 1995 în Glasgow, Scoția. El evoluează pe postul de fundaș central și este cunoscut pentru versatilitatea sa, putând juca și ca fundaș dreapta sau mijlocaș defensiv.

Hendry și-a început cariera la clubul scoțian Celtic FC, unde a parcurs mai multe etape ale academiei clubului înainte de a debuta pentru echipa de seniori. Aici, el și-a demonstrat calitățile ca un apărător solid și inteligent, devenind un element important al echipei.

Performanțele sale impresionante l-au făcut să fie remarcat de cluburile din străinătate, iar în 2018, s-a transferat la clubul belgian KV Oostende în Jupiler Pro League. Aici, Hendry și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația ca un fundaș puternic și fiabil.

Deși a avut și perioade mai puțin reușite în cariera sa, Hendry își reafirmă constant calitățile și își caută oportunitățile de a se dezvolta și de a-și arăta valoarea. Este apreciat pentru dedicarea sa față de echipă și pentru modul său profesional de a aborda jocul.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11