player-img

JUCATOR

Jaba Kankava

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Georgia
VÂRSTĂ
38
POZIȚIE
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.76
ECHIPĂ
Slovan Bratislava
PICIOR
AMBELE


banner

Despre Jaba Kankava

Jaba Kankava, născut pe 18 martie 1986 în Tbilisi, Georgia, este un mijlocaș defensiv experimentat, cunoscut pentru agresivitatea sa pe teren și abilitățile de lider. Kankava și-a început cariera la Dinamo Tbilisi, unde a debutat pentru echipa de seniori la o vârstă fragedă. Performanțele sale impresionante l-au adus rapid în atenția cluburilor internaționale, iar în 2004, s-a transferat la Alania Vladikavkaz în Rusia.

După câțiva ani în Rusia, Kankava a semnat cu Dnipro Dnipropetrovsk în Ucraina, unde a avut o carieră de succes. La Dnipro, a devenit cunoscut pentru determinarea sa, capacitatea de a recupera mingi și de a lansa contraatacuri, contribuind semnificativ la parcursul echipei în Europa League. Unul dintre momentele de vârf ale carierei sale a fost finala Europa League din 2015, unde Dnipro a pierdut în fața lui Sevilla, dar Kankava a fost lăudat pentru performanța sa. Pe plan internațional, Kankava a reprezentat Georgia la niveluri de tineret și a devenit un membru esențial al echipei naționale de seniori.

Este cunoscut nu doar pentru abilitățile sale pe teren, ci și pentru leadership-ul și influența sa asupra colegilor de echipă. În 2015, Kankava a fost implicat într-un incident faimos când a salvat viața unui adversar, Oleg Gusev, după o coliziune pe teren, dovedind prezență de spirit și curaj. Jaba Kankava este apreciat pentru profesionalismul său, abilitățile defensive solide și etica de muncă, fiind considerat unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din istoria recentă a fotbalului georgian.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11