player-img

JUCATOR

Harry Maguire

logo competition
Powered By:
Unibet
flag
ȚARĂ
Anglia
Anglia
VÂRSTĂ
31
POZIȚIE
Fundaș c..
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.94
ECHIPĂ
Manchest..
Manchester United
PICIOR
DREPT


















Despre Harry Maguire

Harry Maguire este un fotbalist englez născut pe 5 martie 1993 în Sheffield, Anglia. El evoluează pe postul de fundaș central și este cunoscut pentru înălțimea sa impresionantă, abilitățile sale în jocul aerian și pentru forța sa fizică.

Maguire și-a început cariera la cluburile de juniori din Anglia, iar apoi a evoluat la echipa de tineret a lui Sheffield United. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a fost promovat la echipa principală a clubului.

Cu cluburi precum Hull City și apoi cu Leicester City și Manchester United în Premier League, Maguire a reușit să-și consolideze reputația ca un fundaș central puternic și solid. Capacitatea sa de a câștiga duelurile aeriene, precum și abilitățile sale în apărare l-au făcut un jucător esențial pentru echipele sale.

Maguire este, de asemenea, un membru important al echipei naționale a Angliei, având mai multe prezențe și contribuții la acest nivel. A fost parte a echipei care a ajuns în semifinalele Cupei Mondiale din 2018 și este considerat unul dintre cei mai buni fundași centrali englezi din generația sa.

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+54.5
Câștigate
13
Pierdute
6
3
Tudor Cosma
+52.32
Câștigate
37
Pierdute
19