player-img

JUCATOR

Harry Kane

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Anglia
VÂRSTĂ
30
POZIȚIE
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.88
ECHIPĂ
Bayern Munchen
PICIOR
DREPT


banner

Despre Harry Kane

Harry Kane este un fotbalist englez născut pe 28 iulie 1993 în Londra, Anglia. El evoluează pe postul de atacant și este cunoscut pentru abilitățile sale de marcator, pentru inteligența sa în atac și pentru capacitatea sa de a crea oportunități.

Kane și-a început cariera la academie la clubul Tottenham Hotspur și și-a făcut debutul în echipa de seniori în 2009. A fost împrumutat la mai multe cluburi în ligile inferioare pentru a-și câștiga experiența și a devenit rapid unul dintre cei mai buni atacanți din Premier League.

Este apreciat pentru abilitățile sale de finalizare, pentru jocul său aerian și pentru modul său inteligent de a-și folosi poziționarea pentru a-și depăși adversarii. A fost unul dintre principalii marcatori pentru Tottenham Hotspur și a ajuns să fie unul dintre cei mai buni atacanți din lume.

Kane este, de asemenea, un membru important al echipei naționale a Angliei, având mai multe prezențe și contribuții la acest nivel. A fost golgheterul Cupei Mondiale din 2018 și este considerat unul dintre cei mai buni atacanți englezi ai generației sale.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11