player-img

JUCATOR

Guglielmo Vicario

logo competition
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Italia
Italia
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
Portar
Portar
ÎNĂLȚIME
1.94
ECHIPĂ
Tottenha..
Tottenham
PICIOR
DREPT


Despre Guglielmo Vicario

Guglielmo Vicario, născut pe 28 martie 1996 în Udine, Italia, este un alt portar italian care a început să capteze atenția în fotbalul european. Deși nu la fel de cunoscut ca Donnarumma, Vicario și-a făcut un nume în Serie A prin performanțele sale cu Empoli.

Cariera sa profesionistă a început la Udinese, dar a fost împrumutat la diverse echipe în ligile inferioare, unde și-a dezvoltat abilitățile și și-a câștigat experiența necesară. În 2020, s-a alăturat lui Empoli, unde a devenit rapid portarul titular și a impresionat prin performanțele sale consistente.

Vicario este recunoscut pentru capacitatea sa de a face salvări spectaculoase și pentru calmul său sub presiune. De asemenea, are o bună tehnică de parare a loviturilor de la distanță și un instinct natural pentru poziționarea în poartă. Aceste calități l-au ajutat să devină unul dintre cei mai apreciați portari din liga italiană.

În ciuda succesului la nivel de club, Vicario nu a avut încă multe oportunități să se afirme la nivel internațional. Totuși, având în vedere ascensiunea sa continuă, este probabil să primească mai multe șanse în viitor pentru a-și demonstra calitățile pe scena internațională.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+91.52
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+77.7
Câștigate
18
Pierdute
7