player-img

JUCATOR

Gregor Kobel

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Elveția
VÂRSTĂ
26
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.96
ECHIPĂ
Borussia Dortmund
PICIOR
DREPT


banner

Despre Gregor Kobel

Gregor Kobel este un portar elvețian născut pe 6 decembrie 1997, care joacă în prezent pentru Borussia Dortmund în Bundesliga și pentru echipa națională a Elveției. Cariera lui Kobel a început în academia de tineret a clubului elvețian Grasshopper Club Zürich, unde a arătat de timpuriu calități remarcabile de portar. La vârsta de 18 ani, Kobel s-a transferat la VfB Stuttgart, unde și-a făcut debutul profesional. A continuat să își dezvolte abilitățile și să câștige experiență jucând pentru Augsburg, unde a fost împrumutat pentru a primi mai mult timp de joc.

În sezonul 2020-2021, Kobel a avut un impact major la VfB Stuttgart, contribuind la promovarea echipei în Bundesliga și devenind un element de bază în defensiva echipei. Performanțele sale impresionante au atras atenția clubului Borussia Dortmund, care l-a achiziționat în 2021. La Dortmund, Kobel s-a afirmat rapid ca fiind unul dintre cei mai promițători portari tineri din Europa, remarcându-se prin reflexe rapide, abilități excelente în jocul aerian și o capacitate de a comanda apărarea din fața sa.

Kobel a devenit, de asemenea, un jucător important pentru echipa națională a Elveției, debutând în 2020. De atunci, a fost selecționat în mai multe ocazii, inclusiv pentru Campionatul European din 2021. Personalitatea sa calmă și determinarea de a evolua constant îl fac un portar foarte apreciat atât de colegii de echipă, cât și de fani. Cu un viitor promițător în față, Gregor Kobel continuă să fie un punct de referință în poarta Borussia Dortmund și un nume de urmărit în fotbalul internațional.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19