player-img

JUCATOR

Granit Xhaka

logo competition
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Elveția
Elveția
VÂRSTĂ
31
POZIȚIE
Mijlocaș..
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.86
ECHIPĂ
Bayer Le..
Bayer Leverkusen
PICIOR
STÂNG


Despre Granit Xhaka

Granit Xhaka, născut pe 27 septembrie 1992 în Elveția, este un mijlocaș talentat și puternic cunoscut pentru capacitatea sa de a controla jocul și de a distribui mingea. Cu o carieră bogată în trofee și recunoaștere, Xhaka este privit ca unul dintre cei mai buni mijlocași ai generației sale.

Debutul său în fotbalul profesionist a avut loc la FC Basel, unde și-a făcut rapid un nume ca unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din Elveția. Performanțele sale remarcabile l-au adus în atenția cluburilor de top din Europa.

Transferul său la Borussia Mönchengladbach în 2012 a marcat un pas important în cariera sa. Aici, Xhaka și-a consolidat reputația ca un mijlocaș central puternic și disciplinat, contribuind la succesul echipei în Bundesliga și în competițiile europene.

Unul dintre aspectele distinctive ale jocului lui Xhaka este abilitatea sa de a dicta ritmul jocului și de a organiza mijlocul terenului. Este cunoscut pentru pasele sale precise și pentru capacitatea sa de a sparge linii defensive.

Cu ambiția și determinarea sa, Xhaka este pregătit să facă față provocărilor viitoare și să-și consolideze statutul în lumea fotbalului.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+91.52
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+77.7
Câștigate
18
Pierdute
7