player-img

JUCATOR

Georginio Wijnaldum

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Olanda
VÂRSTĂ
33
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.75
ECHIPĂ
Al-Ettifaq
PICIOR
DREPT


banner

Despre Georginio Wijnaldum

Georginio Wijnaldum este un fotbalist olandez născut pe 11 noiembrie 1990 în Rotterdam, Țările de Jos. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca mijlocaș central și pentru experiența sa la nivel înalt în fotbalul european.

Wijnaldum și-a început cariera la cluburile de juniori din Olanda, iar apoi a evoluat la echipe mai mici precum Feyenoord și PSV Eindhoven. În 2015, a fost transferat la clubul englez Newcastle United, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația în Premier League.

Cu Newcastle, Wijnaldum a fost un jucător important și a atras atenția cluburilor de top din Europa. În 2016, a fost transferat la clubul englez Liverpool, unde și-a continuat să-și arate calitățile și să-și aducă contribuția la echipa sa.

Cu Liverpool, Wijnaldum a avut un impact imediat și a contribuit semnificativ la câștigarea Ligii Campionilor în 2019 și la câștigarea titlului de campion al Premier League în 2020. De asemenea, a fost un membru important al echipei naționale a Olandei, având numeroase prezențe și contribuții la această echipă.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11