player-img

JUCATOR

Frederik Rønnow

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Danemarca
VÂRSTĂ
31
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.88
ECHIPĂ
Union Berlin
PICIOR
DREPT


banner

Despre Frederik Rønnow

Frederik Rønnow este un portar danez născut pe 4 august 1992 în Copenhaga, Danemarca. El este cunoscut pentru abilitățile sale impresionante în poartă și pentru prezența sa constantă în echipele de fotbal de top din Europa. Rønnow și-a început cariera de senior la clubul danez AC Horsens, unde a jucat între 2010 și 2016. Performanțele sale remarcabile l-au adus în atenția cluburilor mai mari.

În 2016, Rønnow a semnat cu echipa germană Eintracht Frankfurt, unde a avut o contribuție semnificativă la succesul echipei. El a devenit rapid un pilon al echipei și a demonstrat abilități deosebite în protejarea porții. Stilul său de joc îl caracterizează ca un portar reflex, capabil să facă intervenții impresionante în momente critice ale meciului.

Pe plan internațional, Frederik Rønnow a fost convocat în mai multe ocazii la echipa națională a Danemarcei. El a avut o contribuție semnificativă la parcursul echipei daneze în diverse competiții internaționale, inclusiv la Campionatul Mondial FIFA și la Campionatul European.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19