player-img

JUCATOR

Florian Kainz

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Austria
VÂRSTĂ
31
POZIȚIE
Mijlocaș central ofensiv
ÎNĂLȚIME
1.76
ECHIPĂ
FC Koln
PICIOR
NICI UNUL


banner

Despre Florian Kainz

Florian Kainz, născut pe 24 octombrie 1992, este un mijlocaș ofensiv austriac, cunoscut pentru tehnica sa rafinată și capacitatea de a crea oportunități de gol.

Și-a început cariera la Sturm Graz, unde a debutat în Bundesliga austriacă la o vârstă fragedă. După câțiva ani de succes la Sturm Graz, unde și-a câștigat reputația de jucător creativ și muncitor, Kainz s-a transferat la Rapid Viena, continuând să impresioneze prin performanțele sale.

În 2016, a făcut pasul spre Bundesliga germană, semnând cu Werder Bremen, unde a avut ocazia să joace la cel mai înalt nivel și să se dezvolte ca jucător. Ulterior, în 2019, s-a transferat la 1. FC Köln, unde și-a consolidat poziția de mijlocaș esențial pentru echipă.

Kainz este cunoscut pentru pasele sale precise, abilitățile de dribling și viziunea sa de joc, fiind adesea implicat în fazele de atac ale echipei. A reprezentat Austria la nivel internațional, fiind un component constant al echipei naționale. Prin constanța și dedicația sa, Kainz a devenit un jucător respectat în Bundesliga și un pilon al echipei sale.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11