player-img

JUCATOR

Ferran Torres

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Spania
VÂRSTĂ
24
POZIȚIE
Mijlocaș / aripă stânga
ÎNĂLȚIME
1.84
ECHIPĂ
FC Barcelona
PICIOR
DREPT


banner

Despre Ferran Torres

Ferran Torres García este un fotbalist spaniol născut pe 29 februarie 2000, cunoscut pentru viteza sa, driblingurile sale și abilitățile sale în atac. A debutat pentru Valencia în 2017 și a atras atenția cluburilor de top din Europa datorită performanțelor sale impresionante.

La Valencia, Torres și-a demonstrat potențialul ca unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din Spania. Este cunoscut pentru abilitatea sa de a trece de adversari cu ușurință, pentru viteza sa explozivă și pentru abilitatea sa de a marca goluri importante.

Transferul său la Manchester City în 2020 a consolidat statutul său ca unul dintre cei mai promițători tineri atacanți din Europa. La City, Ferran a avut ocazia să învețe de la unii dintre cei mai buni antrenori și să-și îmbunătățească jocul într-un mediu competitiv.

Pe plan internațional, Torres a reprezentat Spania la diverse categorii de vârstă și a fost convocat în echipa națională de seniori. Cu o carieră în continuă ascensiune și o serie de succese la nivel de club și de țară, Ferran Torres este văzut ca unul dintre viitorii lideri ai fotbalului spaniol și mondial.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11