player-img

JUCATOR

Fabian Schär

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Elveția
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.82
ECHIPĂ
Newcastle
PICIOR
DREPT


banner

Despre Fabian Schär

Fabian Schär, născut pe 20 decembrie 1991 în Elveția, este un fundaș central cunoscut pentru soliditatea sa defensivă și pentru calitățile sale tehnice impresionante. Cu o carieră bogată în trofee și recunoaștere, Schär este privit ca unul dintre cei mai buni fundași centrali ai generației sale.

Debutul său în fotbalul profesionist a avut loc la FC Wil, clubul său de tineret, unde și-a demonstrat rapid potențialul și a devenit un jucător cheie în echipă. Performanțele sale constante l-au adus subiectul interesului unor cluburi de top din Elveția și din Europa.

Transferul său la FC Basel în 2012 a reprezentat un pas important în cariera sa. Aici, Schär și-a consolidat reputația ca un fundaș central solid și disciplinat, contribuind la succesul echipei în competițiile interne și internaționale.

Unul dintre punctele forte ale jocului lui Schär este capacitatea sa de a anticipa mișcările adversarilor și de a face intervenții decisive în fața atacurilor. Este cunoscut pentru abilitățile sale de marcator și pentru modul în care își organizează defensiva.

Pe lângă calitățile sale pe teren, Schär este, de asemenea, apreciat pentru profesionalismul său și pentru angajamentul său față de echipă. Este un lider în vestiar și un model de urmat pentru tinerii fotbaliști din întreaga lume.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11