player-img

JUCATOR

Fabián Ruiz

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Spania
VÂRSTĂ
28
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.89
ECHIPĂ
Paris Saint-Germain
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Fabián Ruiz

Fabián Ruiz Peña este un fotbalist spaniol în vârstă de 25 de ani, născut pe 3 aprilie 1996 în Los Palacios y Villafranca, Spania. El evoluează pe postul de mijlocaș central și este cunoscut pentru tehnică sa fină, pentru distribuția precisă a mingii și pentru capacitatea sa de a marca goluri de la distanță.

Ruiz și-a început cariera la tineretul clubului spaniol Real Betis, unde și-a făcut debutul în echipa de seniori în 2015. Performanțele sale impresionante l-au propulsat rapid în primul unsprezece al echipei și l-au transformat într-unul dintre cei mai promițători mijlocași din La Liga.

În 2018, Ruiz a fost transferat la clubul italian Napoli, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația de jucător de top. El a fost apreciat pentru abilitățile sale de distribuție, pentru abilitățile sale de dribling și pentru capacitatea sa de a înscrie goluri importante în timpul meciurilor.

Ruiz este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Spaniei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai talentați mijlocași centrali din Spania și este admirat pentru versatilitatea sa și pentru creativitatea sa pe teren.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11