player-img

JUCATOR

Dominik Livaković

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Croația
VÂRSTĂ
29
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.88
ECHIPĂ
Fenerbahce
PICIOR
DREPT


banner

Despre Dominik Livaković

Dominik Livaković este un fotbalist croat născut pe 9 ianuarie 1995 în Zadar, Croația. El evoluează pe postul de portar și este cunoscut pentru reflexele sale rapide, pentru abilitățile sale în preluarea mingii și pentru capacitatea sa de a-și inspira încredere apărării.

Livaković și-a început cariera la clubul croat NK Zagreb și apoi s-a transferat la Dinamo Zagreb, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai buni portari din ligile inferioare din Europa. Performanțele sale impresionante l-au făcut rapid unul dintre cei mai căutați portari din Croația.

Este apreciat pentru agilitatea sa, pentru capacitatea sa de a anticipa mișcările atacanților și pentru modul său calm și sigur în fața porții. A fost unul dintre principalii factori de succes pentru Dinamo Zagreb și a contribuit la multiplele lor succese în competițiile interne și europene.

Livaković este, de asemenea, un membru important al echipei naționale a Croației, având mai multe prezențe și contribuții la acest nivel. A fost parte a echipei care a ajuns în finala Cupei Mondiale din 2018 și este considerat unul dintre cei mai buni portari croați ai generației sale.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19