player-img

JUCATOR

Deniz Undav

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Germania
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
Atacant
ÎNĂLȚIME
-
ECHIPĂ
Vfb Stuttgart
PICIOR
DREPT


banner

Despre Deniz Undav

Deniz Undav este un fotbalist german de origine turcă, născut pe 19 iulie 1996, care joacă pe postul de atacant. Este cunoscut pentru abilitatea sa de a marca goluri, inteligența tactică și capacitatea de a se poziționa excelent în fața porții. Undav și-a început cariera la academia de tineret a clubului TSV Havelse, unde a debutat la echipa de seniori și a impresionat rapid prin talentul său de a înscrie.

După ce a evoluat în ligile inferioare din Germania, Undav a făcut un pas important în cariera sa în 2020, când s-a transferat la clubul belgian Union Saint-Gilloise. La Union SG, Undav a avut un impact imediat, devenind golgheterul echipei și jucând un rol esențial în promovarea clubului în prima ligă belgiană. În sezonul 2021-2022, Undav a continuat să impresioneze, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din Jupiler Pro League.

Cu o combinație de forță fizică, tehnică și instinct de golgheter, Deniz Undav este un atacant complet. Este capabil să finalizeze cu ambele picioare, are un joc aerian solid și este cunoscut pentru abilitatea de a găsi spații în apărarea adversă. De asemenea, contribuie la jocul colectiv prin pase și mișcări inteligente, ceea ce îl face un jucător valoros pentru orice echipă.

Pe plan internațional, deși nu a debutat încă pentru echipa națională a Germaniei sau a Turciei, performanțele sale impresionante în Belgia i-au adus recunoaștere și speculații privind o posibilă convocare. Cu o carieră în plină ascensiune și o etică de muncă exemplară, Deniz Undav este un atacant de urmărit în anii următori, având potențialul de a ajunge la cel mai înalt nivel al fotbalului european.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19