player-img

JUCATOR

Denis Zakaria

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Elveția
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.90
ECHIPĂ
AS Monaco
PICIOR
DREPT


banner

Despre Denis Zakaria

Denis Zakaria, născut pe 20 noiembrie 1996 în Elveția, este un mijlocaș talentat și puternic, cunoscut pentru dominanța sa fizică și pentru versatilitatea sa pe teren. Cu o carieră înfloritoare și recunoaștere internațională, Zakaria este considerat unul dintre cei mai buni mijlocași ai generației sale.

Debutul său în fotbalul profesionist a avut loc la Servette FC, unde și-a demonstrat rapid potențialul și și-a câștigat un loc în echipa principală. Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția cluburilor de top din Elveția și din Europa.

Transferul său la Borussia Mönchengladbach în 2017 a marcat un pas important în cariera sa. Aici, Zakaria a avut ocazia să concureze la cel mai înalt nivel și să-și dezvolte abilitățile sub îndrumarea unor antrenori de elită.

Unul dintre aspectele distinctive ale jocului lui Zakaria este abilitatea sa de a controla mijlocul terenului și de a se impune în duelurile fizice. Este cunoscut pentru capacitatea sa de a recupera mingea și de a iniția atacurile echipei sale.

Cu ambiția și determinarea sa, Zakaria este pregătit să facă față provocărilor viitoare și să-și consolideze statutul în lumea fotbalului.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11