player-img

JUCATOR

Declan Rice

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Anglia
VÂRSTĂ
25
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.88
ECHIPĂ
Arsenal
PICIOR
DREPT


banner

Despre Declan Rice

Declan Rice este un fotbalist englez născut pe 14 ianuarie 1999 în Kingston upon Thames, Anglia. El evoluează pe postul de mijlocaș defensiv și este cunoscut pentru abilitățile sale în recuperarea mingii, pentru capacitatea sa de a distribui jocul și pentru maturitatea sa pe teren.

Rice și-a început cariera la academie la clubul West Ham United și și-a făcut debutul în echipa de seniori la o vârstă fragedă. A devenit rapid un jucător cheie pentru echipa sa și și-a câștigat reputația ca un mijlocaș defensiv solid și fiabil.

Este apreciat pentru inteligența sa fotbalistică, pentru abilitățile sale tehnice și pentru modul său de a citi jocul. A fost unul dintre puținii jucători care au rămas constant în echipa West Ham, chiar și în momentele dificile.

Rice a fost convocat și la echipa națională a Angliei și a devenit un jucător cheie în mijlocul terenului. A fost parte a echipei care a ajuns în finala Campionatului European din 2020 și este considerat unul dintre cei mai promițători mijlocași defensivi din Anglia.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11