player-img

JUCATOR

Davide Frattesi

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Italia
VÂRSTĂ
24
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.78
ECHIPĂ
Inter Milano
PICIOR
DREPT


banner

Despre Davide Frattesi

Davide Frattesi este un fotbalist italian născut pe 10 iunie 1999 în Florența, Italia. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca mijlocaș central și pentru viziunea sa de joc.

Frattesi și-a început cariera în fotbal la academia de tineret a clubului AS Roma, unde și-a petrecut perioada de formare. În timpul împrumuturilor la cluburi precum Empoli și Sassuolo, și-a demonstrat potențialul și a reușit să atragă atenția cluburilor de top. În prezent, evoluează pentru clubul Sassuolo, unde și-a continuat să-și dezvolte abilitățile.

Cu o tehnică solidă și capacitatea de a distribui mingea cu precizie, Frattesi este un mijlocaș central promițător, care speră să-și facă loc în fotbalul de prim nivel. Este urmărit cu atenție de cluburile de top din Italia pentru a vedea cum își va dezvolta cariera și pentru a vedea dacă va putea să-și aducă contribuția la echipa națională italiană în viitor.

Acești jucători reprezintă o parte importantă din fotbalul italian și sunt apreciați atât la nivel de club, cât și la nivel internațional pentru calitățile lor. Evoluția lor continuă să fie monitorizată cu atenție de fani și de observatorii din lumea fotbalului.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11