player-img

JUCATOR

David Zima

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Cehia
VÂRSTĂ
23
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.92
ECHIPĂ
Slavia Praga
PICIOR
DREPT


banner

Despre David Zima

David Zima este un fotbalist ceh în vârstă de 25 de ani, născut pe 9 septembrie 1996 în Mladá Boleslav, Cehia. El evoluează pe postul de fundaș central și este cunoscut pentru forța sa fizică, inteligența în teren și abilitățile sale defensive solide.

Zima și-a început cariera la clubul ceh Mladá Boleslav, unde și-a petrecut primele etape ale carierei sale și și-a demonstrat talentul. Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția cluburilor din străinătate, iar în 2020, s-a transferat la clubul belgian KRC Genk.

Aici, el și-a continuat ascensiunea și a devenit un element esențial al defensivei echipei. Zima este apreciat pentru abilitățile sale în jocul aerian, pentru anticipația sa și pentru abilitatea sa de a bloca adversarii.

Zima este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Cehiei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai promițători fundași centrali din Cehia și este urmărit cu atenție de către antrenorii și observatorii de talente.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19