player-img

JUCATOR

Dávid Strelec

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Slovacia
VÂRSTĂ
23
POZIȚIE
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.85
ECHIPĂ
Slovan Bratislava
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Dávid Strelec

Dávid Strelec, născut pe 4 aprilie 2001, în Bratislava, Slovacia, este un atacant promițător, cunoscut pentru instinctul său de golgheter și abilitățile tehnice.

Și-a început cariera la academia de tineret a lui Slovan Bratislava, cel mai de succes club din Slovacia. Strelec a debutat pentru prima echipă a lui Slovan la vârsta de 17 ani și a devenit rapid unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Cu un simț al golului bine dezvoltat, Strelec s-a remarcat prin viteza sa, driblingurile precise și capacitatea de a finaliza cu ambele picioare.

Performanțele sale remarcabile în campionatul slovac și în competițiile europene i-au adus recunoaștere la nivel internațional. În 2021, a fost transferat la Spezia Calcio în Serie A, unde a continuat să-și dezvolte cariera într-unul dintre cele mai competitive campionate din Europa. Strelec a reprezentat Slovacia la toate nivelurile de tineret și a debutat pentru echipa națională de seniori în 2020.

Este văzut ca unul dintre cei mai talentați tineri atacanți din Slovacia, având potențialul de a deveni un jucător cheie pentru echipa națională. Cu un instinct natural pentru gol, abilități tehnice impresionante și o etică de muncă remarcabilă, Dávid Strelec este un nume de urmărit în fotbalul european.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11