player-img

JUCATOR

David Raya

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Spania
VÂRSTĂ
28
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.83
ECHIPĂ
Arsenal
PICIOR
DREPT


banner

Despre David Raya

David Raya este un fotbalist spaniol în vârstă de 26 de ani, născut pe 15 septembrie 1995 în Barcelona, Spania. El evoluează pe postul de portar și este cunoscut pentru agilitatea sa, pentru abilitățile sale excelente de respingere a mingii și pentru capacitatea sa de a fi lider în teren.

Raya și-a început cariera la tineretul clubului spaniol Barcelona, unde și-a dezvoltat abilitățile sub îndrumarea antrenorilor de top. Performanțele sale bune l-au propulsat rapid în atenția cluburilor din Anglia, iar în 2012, a fost transferat la clubul englez Blackburn Rovers.

La Blackburn Rovers, Raya a devenit unul dintre cei mai apreciați portari din EFL Championship și a fost remarcat pentru prestațiile sale constante în poartă. În 2020, el a fost transferat la clubul englez Brentford, unde și-a continuat evoluția și a ajutat echipa să promoveze în Premier League.

Raya este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Spaniei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale de tineret. Este considerat un portar de top în fotbalul englez și este urmărit cu atenție de către antrenorii și observatorii de talente din întreaga lume.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11