player-img

JUCATOR

Dani Olmo

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Spania
VÂRSTĂ
26
POZIȚIE
Mijlocaș central ofensiv
ÎNĂLȚIME
1.79
ECHIPĂ
RB Leipzig
PICIOR
DREPT


banner

Despre Dani Olmo

Dani Olmo, pe numele său complet Daniel Olmo Carvajal, este un fotbalist spaniol în vârstă de 24 de ani, născut pe 7 mai 1998 în Terrassa, Spania. El evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv sau atacant și este cunoscut pentru tehnica sa fină, pentru viteza sa și pentru capacitatea sa de a marca goluri și de a oferi pase decisive.

Olmo și-a început cariera la tineretul clubului spaniol FC Barcelona, unde și-a făcut debutul în echipa de seniori în 2014. În 2015, el a fost transferat la clubul croat Dinamo Zagreb, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația de jucător de top. Performanțele sale impresionante l-au propulsat rapid în primul unsprezece al echipei și l-au transformat într-unul dintre cei mai buni fotbaliști din Prva HNL.

Olmo este cunoscut pentru abilitățile sale de dribling, pentru viziunea sa de joc și pentru abilitatea sa de a crea oportunități de gol pentru echipa sa. El este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Spaniei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Spania și este urmărit cu atenție de către cluburile de top din întreaga Europă.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11