player-img

JUCATOR

Dani Carvajal

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Spania
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Fundaș dreapta
ÎNĂLȚIME
1.73
ECHIPĂ
Real Madrid
PICIOR
NICI UNUL


banner

Despre Dani Carvajal

Daniel Carvajal Ramos, cunoscut sub numele de Dani Carvajal, este un fotbalist spaniol în vârstă de 30 de ani, născut pe 11 ianuarie 1992 în Leganés, Spania. El evoluează pe postul de fundaș dreapta și este cunoscut pentru viteza sa, pentru abilitățile sale defensive și pentru capacitatea sa de a susține atacurile.

Carvajal și-a început cariera la tineretul clubului spaniol Real Madrid, dar a fost ulterior transferat la clubul german Bayer Leverkusen în 2012. Aici și-a demonstrat potențialul și și-a câștigat un loc în primul unsprezece al echipei. Performanțele sale impresionante l-au adus înapoi la Real Madrid în 2013.

La Real Madrid, Carvajal a devenit un jucător cheie pentru echipă, contribuind la câștigarea mai multor trofee, inclusiv a Ligii Campionilor. El este apreciat pentru abilitățile sale de traversare, pentru capacitatea sa de a recupera mingea și pentru modul său inteligent de a citi jocul.

Carvajal este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Spaniei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai buni fundași dreapta din lume și este apreciat pentru dedicarea sa față de echipă și pentru profesionalismul său exemplar.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19