player-img

JUCATOR

Conor Gallagher

logo competition
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Anglia
Anglia
VÂRSTĂ
24
POZIȚIE
Mijlocaș..
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.82
ECHIPĂ
Chelsea
Chelsea
PICIOR
DREPT


Despre Conor Gallagher

Conor Gallagher este un fotbalist englez născut pe 6 februarie 2000 în Epsom, Anglia. El evoluează pe postul de mijlocaș central și este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice, pentru viziunea sa de joc și pentru energie.

Gallagher și-a început cariera la academie la clubul Chelsea FC și și-a făcut debutul în echipa de seniori în 2019. A fost împrumutat în mai multe cluburi pentru a-și câștiga experiența și a devenit rapid cunoscut ca un mijlocaș versatil și talentat.

Este apreciat pentru abilitățile sale de pasare și recuperare, pentru capacitatea sa de a lucra dinamic în mijlocul terenului și pentru contribuția sa în atac. Performanțele sale bune l-au făcut unul dintre cei mai urmăriți tineri mijlocași din Anglia.

Gallagher este, de asemenea, un membru al echipei naționale de tineret a Angliei, având mai multe prezențe și contribuții la acest nivel. Este considerat unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști englezi și este urmărit cu atenție de către cluburile de top din Premier League.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+91.52
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+77.7
Câștigate
18
Pierdute
7