player-img

JUCATOR

Cole Palmer

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Anglia
VÂRSTĂ
22
POZIȚIE
Mijlocaș central ofensiv
ÎNĂLȚIME
1.89
ECHIPĂ
Chelsea
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Cole Palmer

Cole Palmer este un fotbalist englez născut pe 5 aprilie 2001 în Wythenshawe, Manchester. El evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și este cunoscut pentru tehnica sa fină, pentru viziunea sa de joc și pentru creativitatea sa în atac.

Palmer și-a început cariera la academie la clubul Manchester City și și-a făcut debutul în echipa de seniori în 2020. A fost remarcat rapid pentru talentul său și a reușit să-și facă loc în echipa principală.

Este apreciat pentru abilitățile sale de pasare și dribling, pentru capacitatea sa de a crea oportunități în atac și pentru execuția loviturilor libere. Este unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Anglia și este urmărit cu atenție de către antrenorii din Premier League.

Palmer este încă la începutul carierei sale, dar are potențialul de a deveni un mijlocaș ofensiv de top în viitorul apropiat. Este considerat unul dintre cei mai promițători tineri jucători din academia Manchester City și este urmărit cu interes de către antrenorii din naționala engleză.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12