player-img

JUCATOR

Ché Adams

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Scoția
Scoția
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
Atacant
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.79
ECHIPĂ
Southamp..
Southampton
PICIOR
DREPT


Despre Ché Adams

Ché Adams este un fotbalist englez născut pe 13 iulie 1996 în Leicester, Anglia. El evoluează pe postul de atacant și este cunoscut pentru viteză, putere fizică și abilități în marcarea golurilor.

Adams și-a început cariera la clubul englez Sheffield United, unde și-a petrecut primele etape ale carierei sale și și-a demonstrat talentul. În 2016, s-a transferat la clubul scoțian Aberdeen FC, unde a continuat să-și dezvolte abilitățile și să atragă atenția cluburilor mai mari.

În 2018, Adams s-a alăturat clubului englez Birmingham City FC, unde și-a continuat ascensiunea și a devenit unul dintre cei mai buni atacanți din Championship, a doua ligă engleză. Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția cluburilor din Premier League.

În 2020, Adams s-a transferat la Southampton FC, unde și-a continuat evoluția și a reușit să își consolideze poziția în echipă. El este apreciat pentru capacitatea sa de a finaliza acțiunile și pentru contribuțiile sale la atac.

Adams a reprezentat și naționala Angliei la nivel de tineret, dar în cele din urmă a ales să reprezinte naționala Scoției, fiind eligibil și prin bunicul său scoțian. Acest lucru demonstrează valoarea sa ca jucător și contribuțiile sale la fotbalul internațional.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+114.64
Câștigate
52
Pierdute
22
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+67.7
Câștigate
18
Pierdute
8