player-img

JUCATOR

Cédric Zesiger

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Elveția
VÂRSTĂ
25
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.94
ECHIPĂ
Werder Bremen
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Cédric Zesiger

Cédric Zesiger, născut pe 4 ianuarie 1999 în Elveția, este un fundaș central talentat cunoscut pentru forța sa fizică și pentru abilitățile sale defensive solide. Deși la începutul carierei sale, Zesiger și-a demonstrat deja potențialul și este considerat unul dintre cei mai promițători fundași centrali ai generației sale.

Debutul său în fotbalul profesionist a avut loc la Grasshopper Club Zürich, unde și-a făcut rapid un nume ca unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Elveția. Performanțele sale constante l-au adus subiectul interesului unor cluburi de top din țară.

Transferul său la BSC Young Boys în 2018 a marcat un pas important în cariera sa. Aici, Zesiger a avut ocazia să concureze la cel mai înalt nivel și să-și dezvolte abilitățile sub îndrumarea unor antrenori de elită.

Unul dintre aspectele distinctive ale jocului lui Zesiger este forța sa fizică și capacitatea sa de a domina duelurile aeriene. Este cunoscut pentru abilitățile sale de marcator și pentru modul său energic și agresiv de a aborda fiecare meci.

Cu ambiția și determinarea sa, Zesiger este pregătit să facă față provocărilor viitoare și să-și consolideze statutul în lumea fotbalului.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11