player-img

JUCATOR

Callum McGregor

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Scoția
VÂRSTĂ
31
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.78
ECHIPĂ
Celtic Glasgow
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Callum McGregor

Callum McGregor este un fotbalist scoțian născut pe 14 iunie 1993 în Glasgow, Scoția. El evoluează pe postul de mijlocaș central și este cunoscut pentru tehnica sa fină, pentru viziunea sa de joc și pentru calitățile sale de lider.

McGregor și-a început cariera la clubul scoțian Celtic FC, unde a avansat rapid prin academie și și-a făcut debutul pentru echipa de seniori în 2014. De atunci, el și-a consolidat poziția în echipă și a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Celtic.

Este apreciat pentru abilitățile sale de pasare, pentru inteligența sa în teren și pentru capacitatea sa de a marca goluri importante. McGregor este un lider în teren și este adesea desemnat căpitanul echipei sale.

El este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Scoției, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. McGregor este considerat unul dintre cei mai talentați mijlocași din Scoția și este admirat pentru devotamentul său față de echipă și pentru calitățile sale de conducere.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12