player-img

JUCATOR

Bruno Petković

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Croația
VÂRSTĂ
29
POZIȚIE
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.93
ECHIPĂ
Dinamo Zagreb
PICIOR
DREPT


banner

Despre Bruno Petković

Bruno Petković este un fotbalist croat născut pe 16 septembrie 1994 în Metković, Croația. El evoluează pe postul de atacant și este cunoscut pentru forța sa fizică, pentru abilitățile sale în jocul aerian și pentru capacitatea sa de a marca goluri importante.

Petković și-a început cariera la clubul croat NK Zagreb și apoi s-a transferat la cluburi precum Dinamo Zagreb și Inter Zaprešić în ligile interne croate. Performanțele sale impresionante l-au făcut unul dintre cei mai buni atacanți din țară.

În 2019, Petković s-a alăturat clubului Dinamo Zagreb și și-a continuat evoluția. Aici, el a devenit un element esențial al echipei, contribuind la succesul lor în competițiile interne și europene. Este apreciat pentru abilitățile sale în jocul cu capul, pentru tehnica sa în finalizare și pentru capacitatea sa de a juca în echipă.

De asemenea, Petković este un membru al echipei naționale a Croației, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai promițători atacanți din țară și este urmărit cu atenție de către antrenorii din naționala croată.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11