player-img

JUCATOR

Brian Brobbey

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Olanda
VÂRSTĂ
22
POZIȚIE
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.82
ECHIPĂ
Ajax
PICIOR
DREPT


banner

Despre Brian Brobbey

Brian Brobbey, născut pe 1 februarie 2002, în Amsterdam, Olanda, este un atacant de origine ganeză, cunoscut pentru puterea sa fizică și instinctul său de gol.

Și-a început cariera la faimoasa academie Ajax, unde și-a făcut rapid un nume datorită abilităților sale impresionante de finalizare și vitezei sale. Brobbey a debutat pentru prima echipă a lui Ajax în 2020, marcând goluri decisive în Eredivisie și în Europa League. Performanțele sale au atras atenția cluburilor mari din Europa, iar în 2021, a semnat cu RB Leipzig în Bundesliga. Totuși, după o scurtă perioadă în Germania, Brobbey a revenit la Ajax sub formă de împrumut, iar ulterior a fost transferat permanent în 2022. Brobbey a continuat să fie o piesă esențială pentru Ajax, contribuind cu goluri importante și dovedind că poate face față presiunii meciurilor mari.

A reprezentat Olanda la toate nivelurile de tineret, fiind văzut ca un viitor atacant de top pentru naționala Olandei. Brobbey este apreciat pentru determinarea sa, abilitățile fizice impresionante și capacitatea de a se descurca în dueluri unu-la-unu cu fundașii adversi.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11