player-img

JUCATOR

Breel Embolo

logo competition
Powered By:
Unibet
flag
ȚARĂ
Elveția
Elveția
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
Atacant
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.87
ECHIPĂ
AS Monac..
AS Monaco
PICIOR
DREPT


Despre Breel Embolo

Breel Embolo, născut pe 14 februarie 1997 în Elveția, este un fotbalist cu o forță explozivă și abilitate versatilă, cunoscut pentru capacitatea sa de a juca în mai multe poziții ofensive. Cu o carieră în ascensiune și recunoaștere internațională, Embolo este considerat unul dintre cei mai promițători atacanți ai generației sale.

Debutul său în fotbalul profesionist a avut loc la FC Basel, unde și-a demonstrat rapid potențialul și și-a câștigat un loc în echipa principală. Performanțele sale remarcabile l-au adus în atenția cluburilor de top din Elveția și din Europa.

Transferul său la Schalke 04 în 2016 a marcat un pas important în cariera sa. Aici, Embolo a avut ocazia să concureze la cel mai înalt nivel și să-și dezvolte abilitățile sub îndrumarea unor antrenori experimentați.

Unul dintre aspectele distinctive ale jocului lui Embolo este forța sa fizică impresionantă și abilitatea sa de a pătrunde defensiva adversă. Este cunoscut pentru driblingurile sale spectaculoase și pentru capacitatea sa de a marca goluri din poziții dificile.

Cu ambiția și determinarea sa, Embolo este pregătit să facă față provocărilor viitoare și să-și consolideze statutul în lumea fotbalului.

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+54.5
Câștigate
13
Pierdute
6
3
Tudor Cosma
+52.32
Câștigate
37
Pierdute
19