player-img

JUCATOR

Bradley Barcola

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Franța
VÂRSTĂ
21
POZIȚIE
Mijlocaș / aripă stânga
ÎNĂLȚIME
1.82
ECHIPĂ
PSG
PICIOR
DREPT


banner

Despre Bradley Barcola

Bradley Barcola, născut pe 2 septembrie 2002, este un tânăr fotbalist francez care joacă pe postul de atacant. Crescut în academia de tineret a clubului Olympique Lyonnais (OL), Barcola a fost remarcat pentru talentul său și capacitatea de a marca goluri încă de la o vârstă fragedă.

Barcola și-a făcut debutul pentru echipa de seniori a lui Lyon în sezonul 2021-2022. Deși încă la începutul carierei sale, a demonstrat rapid că este un jucător cu un potențial enorm. Cu un joc tehnic, viteză și o abilitate remarcabilă de a se poziționa în fața porții, Barcola a început să atragă atenția prin performanțele sale pe teren.

Unul dintre punctele forte ale lui Barcola este versatilitatea sa. Poate juca atât ca atacant central, cât și pe flancuri, ceea ce îi permite să se adapteze la diverse stiluri de joc și să contribuie eficient în atac. De asemenea, este cunoscut pentru driblingurile sale rapide și capacitatea de a crea ocazii de gol pentru coechipierii săi.

Pe plan internațional, Bradley Barcola a reprezentat Franța la diferite categorii de vârstă, inclusiv la echipa națională U19. Performanțele sale la nivel de tineret i-au adus recunoaștere și l-au propulsat spre a fi considerat unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din țară.

Cu o carieră în plină ascensiune și o etică de muncă remarcabilă, Bradley Barcola este un nume de urmărit în fotbalul mondial. Potențialul său de a deveni un atacant de top în următorii ani este evident, iar talentul său promite să aducă multe succese atât la nivel de club, cât și pentru echipa națională a Franței.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11