player-img

JUCATOR

Borna Sosa

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Croația
Croația
VÂRSTĂ
26
POZIȚIE
Fundaș S..
Fundaș Stânga
ÎNĂLȚIME
1.87
ECHIPĂ
Ajax
Ajax
PICIOR
STÂNG


Despre Borna Sosa

Borna Sosa este un fotbalist croat născut pe 21 ianuarie 1998 în Makarska, Croația. El evoluează pe postul de fundaș stânga și este cunoscut pentru viteza sa, pentru capacitatea sa de a centra mingea și pentru abilitățile sale defensive.

Sosa și-a început cariera la academie la clubul croat Hajduk Split și și-a făcut debutul în echipa de seniori în 2016. Performanțele sale impresionante l-au făcut rapid unul dintre cei mai căutați fundași tineri din Europa.

Este apreciat pentru abilitățile sale ofensive, pentru modul său inteligent de a pătrunde în atac și pentru capacitatea sa de a centra mingea precis. A fost un jucător important pentru Hajduk Split și a contribuit la multiplele lor succese în competițiile interne și europene.

Sosa este, de asemenea, un membru important al echipei naționale a Croației, având mai multe prezențe și contribuții la acest nivel. Este considerat unul dintre cei mai promițători fundași stânga din Europa și este urmărit cu atenție de către cluburi de top din întreaga lume.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+114.64
Câștigate
52
Pierdute
22
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+67.7
Câștigate
18
Pierdute
8