player-img

JUCATOR

Billy Gilmour

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Scoția
VÂRSTĂ
23
POZIȚIE
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.70
ECHIPĂ
Brighton
PICIOR
DREPT


banner

Despre Billy Gilmour

Billy Gilmour este un fotbalist scoțian născut pe 11 iunie 2001 în Glasgow, Scoția. El evoluează pe postul de mijlocaș central și este cunoscut pentru tehnica sa fină, pentru viziunea sa de joc și pentru maturitatea sa fotbalistică la o vârstă fragedă.

Gilmour și-a început cariera la clubul scoțian Rangers FC, unde a captat rapid atenția cluburilor din întreaga Europă. În 2017, s-a transferat la clubul englez Chelsea FC, unde și-a continuat evoluția și și-a făcut debutul pentru echipa de seniori în 2019.

Deși este încă la începutul carierei sale, Gilmour a impresionat cu performanțele sale la Chelsea, fiind considerat unul dintre cei mai promițători tineri mijlocași din lume. Este apreciat pentru abilitățile sale tehnice, pentru controlul și distribuția mingii și pentru inteligența sa în teren.

Gilmour este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Scoției, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Fiind încă la începutul carierei sale, el este urmărit cu atenție de către antrenorii și suporterii de fotbal din întreaga lume.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11