player-img

JUCATOR

Bernd Leno

logo competition
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Germania
Germania
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Portar
Portar
ÎNĂLȚIME
1.90
ECHIPĂ
Fulham
Fulham
PICIOR
DREPT


Despre Bernd Leno

Bernd Leno este un portar german născut pe 4 martie 1992, în Bietigheim-Bissingen, Germania. În prezent, joacă pentru Fulham în Premier League și a fost un component valoros al echipei naționale a Germaniei.

Leno și-a început cariera la academia de tineret a VfB Stuttgart și a debutat la echipa mare în 2011. În același an, a fost împrumutat la Bayer Leverkusen, unde a devenit rapid titular și și-a demonstrat abilitățile impresionante, câștigând un transfer permanent. Leno a fost cunoscut pentru agilitatea sa, reflexele rapide și consistența sa între buturi.

În 2018, Leno a făcut pasul către Premier League, fiind transferat la Arsenal. La Arsenal, Leno a continuat să impresioneze, fiind adesea punctul forte al echipei datorită intervențiilor sale salvatoare. A avut numeroase prestații remarcabile și a contribuit la câștigarea FA Cup în 2020.

La nivel internațional, Leno a reprezentat Germania în diferite competiții, debutând la echipa națională de seniori în 2015. Deși a fost adesea în umbra lui Manuel Neuer și Marc-André ter Stegen, Leno a demonstrat că poate fi un portar de încredere și valoros pentru echipa națională.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+91.52
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+77.7
Câștigate
18
Pierdute
7