player-img

JUCATOR

Bart Verbruggen

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Olanda
VÂRSTĂ
21
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.94
ECHIPĂ
Brighton
PICIOR
DREPT


banner

Despre Bart Verbruggen

Bart Verbruggen este un portar belgian născut pe 10 februarie 2002 în Turnhout, Belgia. El este cunoscut pentru potențialul său de a deveni un portar de top în viitor.

Verbruggen și-a început cariera la academia de tineret a clubului belgian Anderlecht, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai promițători tineri portari din Belgia. Ulterior, a fost promovat la echipa principală a lui Anderlecht și a reușit să-și facă loc în primul unsprezece.

Cu Anderlecht, Verbruggen a reușit să-și consolideze reputația ca unul dintre cei mai talentați tineri portari din Belgia. Abilitățile sale de reflexe rapide, precum și siguranța sa în poartă, l-au făcut un jucător promițător pentru viitorul echipei sale.

În prezent, Verbruggen continuă să-și dezvolte cariera și este urmărit cu atenție de cluburile de top din Belgia și Europa pentru a vedea cum își va evolua jocul și pentru a vedea dacă va putea să-și aducă contribuția la echipa națională belgiană în viitor.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11