player-img

JUCATOR

Ayoze Perez

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Spania
VÂRSTĂ
30
POZIȚIE
Mijlocaș / aripă stânga
ÎNĂLȚIME
1.78
ECHIPĂ
Real Betis
PICIOR
DREPT


banner

Despre Ayoze Perez

Ayoze Pérez Gutiérrez este un fotbalist spaniol născut pe 29 iulie 1993, care joacă pe postul de atacant sau mijlocaș ofensiv. Este cunoscut pentru agilitatea sa, tehnica sa fină și instinctul său de golgheter. Ayoze și-a început cariera la Tenerife, înainte de a fi transferat la Newcastle United în 2014.

La Newcastle, Pérez și-a demonstrat calitățile ca marcator de goluri și a devenit un jucător important pentru echipa sa. Este apreciat pentru mobilitatea sa pe teren, capacitatea sa de a găsi spații și pentru abilitatea sa de a finaliza ocaziile de gol.

Transferul său la Leicester City în 2019 a consolidat statutul său ca unul dintre cei mai buni atacanți din Premier League. La Leicester, Ayoze a continuat să-și aducă contribuția la echipă și să marcheze goluri importante în lupta pentru trofee.

Pe plan internațional, Pérez a reprezentat Spania la nivel de tineret și a fost apreciat pentru contribuțiile sale la echipa națională. Cu o carieră în continuă ascensiune și un potențial necontestat, Ayoze Pérez este unul dintre jucătorii spanioli de top ai generației sale și unul dintre cei mai letali atacanți din Premier League.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12