player-img

JUCATOR

Aymeric Laporte

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Spania
VÂRSTĂ
30
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.91
ECHIPĂ
Al-Nassr
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Aymeric Laporte

Aymeric Laporte este un fotbalist francez-născut spaniol în vârstă de 28 de ani, născut pe 27 mai 1994 la Agen, Franța. El evoluează pe postul de fundaș central și este cunoscut pentru calitățile sale de apărare, precum și pentru abilitățile sale tehnice de construcție a jocului.

Laporte și-a început cariera la tineretul clubului spaniol Athletic Bilbao, unde și-a făcut debutul în echipa de seniori în 2012. Performanțele sale impresionante l-au propulsat rapid în primul unsprezece al echipei și l-au transformat într-unul dintre cei mai buni fundași centrali din La Liga.

Cu toate acestea, în 2018, Laporte a fost transferat la clubul englez Manchester City, unde a devenit un element de bază în defensiva echipei. El este apreciat pentru capacitatea sa de a intercepta mingea, pentru calitățile sale de lider și pentru capacitatea sa de a juca mingea cu precizie de la spate.

Laporte a obținut și cetățenia spaniolă în timpul petrecut în țară și a fost convocat la echipa națională a Spaniei în 2021. Deși a jucat anterior la nivel de tineret pentru Franța, el a ales să reprezinte Spania la nivel senior și este considerat un jucător important pentru viitorul echipei naționale spaniole.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11