player-img

JUCATOR

Attila Fiola

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Ungaria
VÂRSTĂ
34
POZIȚIE
Fundaș dreapta
ÎNĂLȚIME
1.83
ECHIPĂ
Fehervar
PICIOR
DREPT


banner

Despre Attila Fiola

Attila Fiola este un fotbalist maghiar născut pe 17 februarie 1990, în Szekszárd, Ungaria. Joacă pe postul de fundaș dreapta sau fundaș central și este cunoscut pentru versatilitatea sa, robustețea fizică și abilitățile defensive remarcabile. Fiola și-a început cariera la academia de tineret a clubului Paks, unde a debutat la echipa de seniori în 2008.

La Paks, Fiola a devenit rapid un jucător de bază, contribuind la performanțele echipei în NB I. Evoluțiile sale constante și impresionante i-au adus un transfer la Videoton (acum Fehérvár FC) în 2016, unul dintre cluburile de top din Ungaria. La Fehérvár, Fiola a continuat să își demonstreze valoarea, jucând un rol crucial în defensiva echipei și ajutând clubul să câștige titluri și să se califice în competiții europene.

Pe plan internațional, Attila Fiola a debutat pentru echipa națională a Ungariei în 2014 și a devenit rapid un jucător esențial. A participat la turnee internaționale importante, inclusiv la Campionatul European din 2016 și 2020. Un moment memorabil din cariera sa internațională a fost golul marcat împotriva Franței la Euro 2020, care a adus Ungariei un rezultat surprinzător împotriva campioanei mondiale în exercițiu.

Fiola este apreciat pentru determinarea sa, abilitatea de a se adapta la diverse poziții defensive și leadershipul său pe teren. Cu o carieră solidă și o prezență constantă în echipa națională, Attila Fiola este considerat unul dintre cei mai importanți fundași ai Ungariei, contribuind semnificativ la succesul echipei naționale și al cluburilor la care a jucat.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11