player-img

JUCATOR

Arthur Vermeeren

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Belgia
VÂRSTĂ
19
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.80
ECHIPĂ
Atletico Madrid
PICIOR
DREPT


banner

Despre Arthur Vermeeren

Arthur Vermeeren este un fotbalist belgian născut pe 25 aprilie 2001 în Herentals, Belgia. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca mijlocaș central și pentru potențialul său de a deveni un jucător de top în viitor.

Vermeeren și-a început cariera la academia de tineret a clubului belgian KV Mechelen, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai promițători tineri mijlocași din Belgia. Ulterior, a fost promovat la echipa principală a lui KV Mechelen și a reușit să-și facă loc în primul unsprezece.

Cu KV Mechelen, Vermeeren a reușit să-și consolideze reputația ca unul dintre cei mai talentați mijlocași din Belgia. Abilitățile sale tehnice remarcabile, precum și viziunea sa de joc, l-au făcut un jucător important pentru echipa sa.

În prezent, Vermeeren continuă să-și dezvolte cariera și este urmărit cu atenție de cluburile de top din Belgia și Europa pentru a vedea cum își va evolua jocul și pentru a vedea dacă va putea să-și aducă contribuția la echipa națională belgiană în viitor.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19